header

Online Business


"AIO Cloud Biz Solutions (AIO-CloudBiz) is a Super Powerful All in One Ecommerce solution, it contains ecommerce website, mobile store and social networks store, you only have to upload product info in ecommerce website, it will auto update and you can sell via mobile store and facebook store as well. You get all platform at a price of one."

Description: Machine generated alternative text: .— -

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tuan-tuan & puan-puan,

Dunia internet kini boleh dikatakan telah menjadi salah satu keperluan seharian dalam kehidupan masyarakat moden masa kini. Kehidupan masyarakat kini banyak bergantung kepada dunia internet untuk berurusan dalam pelbagai macam hal bermula daripada institusi perbankan, perhubungan, pekerjaan dan seterusnya jual beli. Dengan berbekalkan teknologi internet ini, urusan perniagaan dapat dijalankan dengan lebih mudah dan tersusun serta mampu untuk mengurangkan kos perbelanjaan perniagaan seperti sewa kedai, pengiklanan, upah pekerja dan sebagainya.

Di bidang perniagaan, permintaan terhadap perniagaan online sangat tinggi dan penting dalam persaingan perniagaan era kini. Syarikat kecil, perseorangan atau perkongsian kini menggunakan internet untuk tujuan promosi perniagaan dan juga untuk memperlihatkan imej jenama perniagaan mereka.


Antara perniagaan online yang terkenal di seluruh dunia.

Antara perniagaan online yang terkenal di seluruh dunia.

Mempunyai satu laman web e-commerce/shopping cart (Kedai Online) yang kelihatan professional dan menarik merupakan salah satu faktor penting untuk menarik pelawat sekaligus membuat pembelian produk yang anda tawarkan.

Sistem kedai online merupakan satu kaedah pengurusan perniagaan online yang berkesan. Dari proses tempahan, invois, penghantaran seterusnya kawalan stok, sistem ini akan melakukannya secara automatik. Dengan fungsi utama ini, perniagaan online anda akan lebih mudah, teratur dan banyak masa dapat dijimatkan! Sistem ini juga akan memudahkan pemiliknya yang sentiasa mengemaskini maklumat yang terkandung dalam laman web.

Ini kerana sistem ini tidak memerlukan pemilik membuat halaman baru dari mula kerana telah tersedia satu editor untuk penambahan halaman, mengemaskini dan sebagainya. Segala maklumat atau informasi yang ingin dikemaskini atau ditambah hanya perlu diisi melalui editor dan link atau maklumatnya akan disimpan secara automatik tanpa memberi perubahan pada rekabentuk laman web. Sistem laman web seperti ini sering digunakan oleh syarikat, organisasi dan perniagaan yang sentiasa ingin mengubah kandungan laman web mengikut kehendak dan keadaan semasa. 

 Sistem Kedai Online AIO ini dicipta untuk memudahkan pelanggan membuat pembelian/ tempahan secara online di samping dapat memudahkan urusan perniagaan usahawan.  Pelanggan anda boleh memesan dan terus membuat bayaran dengan mudah, dan pesanan akan diterima melalui penghantaran kurier atau boleh memilih untuk self collect (ambil sendiri). Dengan adanya sistem ini, urusan jual beli dapat dijalankan dengan lebih pantas di samping harga yang kompetitif. Pelanggan anda boleh membuat bayaran dengan mudah, contohnya melalui kad kredit/debit, cek, online banking (Maybank2u, CIMB Click, Public Bank, Bank Islam dll) dan juga boleh menerima bayaran menerusi Paypal (sesuai untuk pelanggan dari luar negara).

Mari Kami Kongsi Dengan Anda Antara 5 Kelebihan

Pasarkan Produk Anda Di Internet

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Mengikut fakta 70% pembeli yang pernah membeli produk anda akan membeli lagi daripada anda… TAPI kalau anda tak simpan database mereka & tak buat follow up secara AUTOMATIK macam mana nak dapatkan jualan ulangan??

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online


Mari Kami Kongsi Dengan Anda Antara 5 Kelebihan

Pasarkan Produk Anda Di Internet

Globe


1. Pasaran Tanpa Batasan 

– Anda sudah sedia maklum, dunia Internet ialah dunia tanpa sempadan.

Jumlah pengguna Internet di Malaysia sudah melebihi 18 juta orang.

Bayangkan kalau anda dapat 1% malah 0.1% daripada itu pun iaitu 18,000 orang sebagai prospek potensi anda pun dah cukup banyak!

social-media


2. Rebut Peluang Fenomena Media Sosial 

– Lihat lah sendiri setiap hari ‘ribut’ Media Sosial di negara kita ni tidak akan reda nampaknya.

Tahu tak anda bahawa di Malaysia sahaja terdapat lebih 13 juta pengguna Facebook yang aktif setiap bulan! (Sumber dari SocialBakers.com).

Di sinilah anda boleh dapatkan trafik masuk ke laman web Kedai Online anda sebagai prospek anda.

24


3. Perniagaan Anda Dibuka 24 Jam

 – Ya, dengan kuasa Internet, selagi mana laman web perniagaan anda online, selagi itulah perniagaan anda ‘dibuka’.

Anda tak perlu susah-susah bertemu dengan pelanggan mengikut waktu-waktu tertentu. Tak mustahil, waktu anda tidur pun, pelanggan anda boleh buat pembelian di web anda!

kos


4. Jimatkan Kos Operasi & Pemasaran

– Dengan adanya laman web produk, anda boleh terus mulakan perniagaan anda dari rumah anda.

Tak perlu susah-susah cari modal ribuan ringgit untuk sewa kedai. Belum campur lagi kos pemasaran secara offline, lagi banyak belanja.

org


5. ‘Risiko’ Tak Cukup Tangan Urus Tempahan 

– Inilah yang bakal anda berdepan. Cuba anda bayangkan dengan menjual produk anda di Internet, anda boleh paparkan produk-produk anda kepada ramai orang.



Apa akan jadi jika ada pembeli anda yang berpuas-hati dengan produk anda?

Sudah tentunya mereka dengan mudah perkenalkan produk anda kepada rakan-rakan mereka melalui FB, SMS, email dan sebagainya. Inilah dia kuasa Viral Marketing!

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

"Atas permintaan ramai, kami memperkenalkan AIO CloudBiz Solutions iaitu sistem Kedai Online All in One yang sangat lengkap untuk tujuan perniagaan online. Kami membuka peluang yang sangat-sangat berbaloi kepada usahawan online untuk memiliki Kedai Online sendiri."


PENTING : 

Kedai Online dibina untuk long term online business kerana Kedai Online boleh menyimpan data pelanggan anda sampai bila-bila.

Rugi jika anda masih tidak ada Kedai Online untuk perniagaan online anda. SERIUS!! Tak rugi kalau buat sedikit pelaburan seumur hidup untuk perniagaan online anda…

Sebab Apa???

 

Sebabnya adalah seperti berikut :

  • Anda boleh uruskan produk anda sendiri melalui Kedai Online.
  • Anda boleh uruskan tempahan melalui Kedai Online.
  • Kedai Online boleh automasi penghantaran invoice terus ke email pelanggan anda.
  • Kedai Online boleh automasi menghantar tracking number pos laju terus ke email pelanggan anda.
  • Kedai Online boleh dikonfigurasi untuk JUALAN DISKAUN produk pada masa, tarikh yang boleh ditetapkan.
  • Kedai Online boleh dikonfigurasi untuk LOYALTY REWARD PROGRAM, menggalakkan pelanggan sentiasa membeli produk anda.
  • Kedai Online boleh BLAST email kpd pelanggan anda jika ingin membuat PROMOSI dan sebagainya.
  • Kedai Online boleh mengeluarkan statistik data jualan produk setiap hari, statistik pelanggan yang masuk ke shopping cart, statistik analisa produk yang terlaris (kesemuanya boleh dilihat setiap hari, setiap bulan atau setiap tahun).
  • Lebih mudah untuk membina jenama perniagaan di internet di samping banyak kos dapat dijimatkan seperti kos sewa kedai, bayar gaji pekerja dll.setiap hari, setiap bulan atau setiap tahun).
  • Boleh dilakukan secara sambilan (part time) atau sepenuh masa (full time).
  • Tidak perlu menguruskan perniagaan dari A-Z. Anda hanya perlu masukkan produk, buat pemasaran/promosi dan ambil tempahan pelanggan.
  • Boleh menjual pelbagai produk atau servis dalam satu Kedai Online.
  • Harga produk barangan anda boleh dijual lebih murah berbanding harga pasaran.

Lihatlah, dengan adanya sistem Kedai Online AIO ini, anda boleh menguruskan pelbagai urusan perniagaan anda dengan lebih mudah dan pantas dengan hanya menggunakan satu platform sahaja!

 




Mengapa Perlunya Kedai Online AIO ???

Kenapa Pilih Kedai Online AIO? 

Objektif utama Kedai Online AIO dicipta adalah semata-mata untuk menyediakan peniaga-peniaga di Malaysia dengan sistem e-Commerce yang lengkap dan mesra pengguna. Sistem ini akan membolehkan peniaga meneroka pasaran yang lebih besar untuk meningkatkan hasil jualan. Kami sedia membantu anda untuk mengubah perniagaan anda.

Kami Sediakan Pasaran Untuk Anda

Kami memberikan Custom Facebook Page  kepada pelanggan yang melanggan sistem kami. Anda akan  ada Fanpage dengan 500-5000 likes (Worldwide Likers)  secara PERCUMA*. Anda boleh promosikan Kedai Online anda sebaik sahaja kedai online anda sudah siap.

* tertakluk kepada pakej yang disediakan.

Sistem Pengurusan Pesanan

Sistem Pengurusan Pesanan ini dibangunkan untuk menyediakan anda dengan sistem pesanan yang intensif dan mudah. Apabila pelanggan anda membayar ketika membeli di kedai online anda, sistem ini akan secara automatic menukar status pesanan kepada "Dibayar" dan sedia untuk dipos. Ianya satu fungsi yang sangat penting untuk menguruskan pesanan secara pukal pada satu masa dan menjimatkan masa dan tenaga.

Malaysia Payment Gateway

Sistem E-Commerce kami memudahkan anda untuk menerima bayaran secara automatic dan secara direct transfer ke akaun anda. Bayaran secara automatik (Molpay,Webcash dll) akan direkod dalam Sistem Pengurusan Pesanan dan anda hanya perlu pos barang kepada pembeli. Anda boleh menjimatkan banyak masa daripada memeriksa bayaran satu persatu. Bayaran akan disalurkan terus kepada akaun bank dan sangat mudah untuk dipantau.


Multi Platform Gadget

Kami mereka bentuk layout Kedai Online anda supaya "compatible" dengan semua gadget seperti Iphone, Ipad, Tablet atau Android. Ini adalah penting supaya pelanggan boleh melayari Kedai Online anda di mana sahaja serta membuat pembelian dengan selesa. Layout Kedai Online ini akan berubah secara automatik supaya apa yang dipaparkan pada semua gadget memudahkan pembeli anda.

Sistem Pengurusan Jualan

Sistem e-Commerce kami dilengkapi dengan Rekod Jualan untuk harian, mingguan dan bulanan. Report ini akan dihasilkan secara automatik supaya anda sebagai pemilik kedai online boleh menguruskan pesanan pelanggan dan menguruskan stok anda secara mudah dan selari. Berdasarkan report ini, anda boleh memantau prestasi jualan dan menguruskan kedai online ada dengan lebih efisyen.

Notifikasi Email & SMS

Fungsi notifikasi adalah amat penting untuk memberikan idea kepada anda dan pelanggan mengenai status pesanan yang dibuat di kedai online anda. Bagi pemilik kedai online, anda akan menerima notifikasi secara automatik melalui Email & SMS jika ada pelanggan yang membuat pesanan. Bagi pelanggan pula, mereka akan mendapat update untuk pesanan mereka samada masih dalam proses atau barang sudah dipos. Semua ini adalah automatik!

Upload Produk Dalam 10 Saat

Dengan sistem e-Commerce kami ini juga anda dapat upload produk secara individual atau secara pukal (Excel) hanya dalam 10 saat. Menarik bukan! Anda tidak perlu lagi membazir masa meng-upload produk anda satu-persatu. Sistem kami telah diuji oleh pelanggan kami sebab itu kami berani untuk mengeluarkan kenyataan ini. 

Kos Penghantaran Barang

Dengan sistem e-Commerce kami ini juga anda dapat set kos untuk penghantaran kepada pelanggan anda. Jadi semasa pelanggan membeli, harga barang akan ditambah dengan kos penghantaran secara automatik. Pelanggan akan membayar anda secara grand total iaitu kos barang dan kos penghantaran. Anda boleh set untuk flat shipping (semua harga penghantaran adalah sama) atau bergantung kepada berat barang anda.

Description: Machine generated alternative text: .— -

Terdapat banyak lagi ciri-ciri sistem Kedai Online kami. Anda boleh mencuba sendiri sistem ini dan boleh menilai sendiri betapa mudahnya untuk menguruskan Kedai Online dengan sistem ini....





Sarat dengan ciri-ciri yang diperlukan oleh usahawan internet

internet-shopping

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Ciri-ciri Penuh Kedai Online AIO

General Features

  • Sell worldwide
  • Sell physical & downloadable products
  • User Friendly CMS
  • Main Menu Management
  • Powerful shopping cart system
  • Facebook commerce
  • Mobile commerce
  • Multi-Currency supported
  • Works in all latest browsers
  • Online control panel,no software install required
  • Beautiful & flexible templates
  • Complete features for User registration, order tracking and account management
  • One click Facebook Login & register
  • Animated Banner Module
  • Contact Us form

Promotion & Marketing

  • Spread this site module
  • Discount Coupon
  • Google Analytics integration
  • Buy more save more Discount method
  • Flexible promotional banners
  • Add to Wishlist
  • Free Shipping For Multiple zone
  • View Related products feature
  • Highlighted products list
  • NEW products list
  • Discounted products list
  • Top seller product list
  • Live chat software Integration
  • Share products on Social platform via AddThis button
  • Facebook Fanpage integration

Product Management

  • Unlimited product attribute
  • Product Inventory Report
  • Minimum order quantity per product
  • Product custom fields (such as text box,date picker. i.e. text to print on a t-shirt,preferred delievery date & time)
  • Unlimited Categories and Sub-Categories
  • Unlimited brands/manufacturers
  • Multiple categories for a product
  • WYSIWYG editor for description
  • Taxable product
  • Live shipping quotes based on product weight
  • Free shipping option on particular product
  • Product reviews function
  • Facebook Comment integration
  • Product search
  • Shop By Price Module

Order & Checkout

  • One stop checkout process
  • Guest checkout
  • Shipping cost estimation before checkout
  • Order confirmation Email for shopper
  • Detailed order notification Email for shop admin
  • Add multiple items to cart
  • Reorder feature
  • Order status management
  • Custom invoice prefix
  • Automated email for order,status update,tracking code

Photo & Images

  • Unlimited photos for each product
  • Auto generated Thumbnail photos
  • Multiple thumbnails images on product pages
  • Product photo zoom function
  • Media manager to organize photos
  • Click to enlarge images in product details page
  • Auto generated image alt text for SEO
  • Adjustable category image size
  • Adjustable product image thumbnail size
  • Adjustable product image size
  • Show product image in shopping cart

SEO

  • Tableless layout designs
  • Lightweight HTML, separate from CSS
  • Auto generated product title in image ALT
  • Customized home page title and META details
  • Customized META details per product
  • Customized META details per category
  • Auto Generated HTML sitemap
  • Auto Generated Google sitemap
  • Proper use of H1...H6 tags
  • SEO friendly product page url
  • SEO friendly category page url
  • SEO friendly information page url

Payment Methods

  • Paypal Gateway Supported
  • Ipay88 payment gateway supported(malaysia)
  • MOLPay payment gateway supported(malaysia)
  • Offline payments method supported (Manual bank in, Manual bank transfer, COD, cheque, etc)
  • Famous payment gateway supported (2checkout, Worldpay)

Shipping Methods

  • Self defined Geographic Zone
  • Own shipping rates configuration
  • Limit shipping option by country
  • Limit shipping option by state
  • Flat rate For Multiple zone
  • Manipulatable Weight Calculation Module
  • Free shipping based on order total
  • Per item shipping rate

Report

  • Sales report
  • Shipping report
  • Coupon Usage report
  • Hottest products report



Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai On

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

line

Kedai Online AIO ini telah dipercayai oleh ramai usahawan Malaysia!



Kami menyediakan template Kedai Online yang berkualiti dan cantik untuk meningkatkan lagi jualan perniagaan anda!











Lebih 350 Kedai Online telah dibina dari pelbagai sektor perniagaan dan lebih dari 1,000 usahawan online yang telah dibimbing!

online business

online business

online business online business
online business

online business

Sebahagian gambar program dan usahawan yang dibimbing.

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Apakah Kelebihan Kedai Online AIO ???

Usahawan Internet yang berjaya hari ini menggunakan Kedai Online sebagai senjata utama dan mampu konsisten di dalam perniagaan online mereka. Dengan adanya Kedai Online, sambil anda tidur pun duit boleh bedesup-desup masuk ke dalam akaun bank anda.


  • Dibina untuk menjual pelbagai produk fizikal atau digital secara online.

  • Mempunyai sistem pengurusan produk.

  • Boleh memaparkan produk dalam pelbagai bentuk (persembahan produk yang menukarkan produk kepada wang).

  • Dilengkapi sistem on page SEO di mana mempengaruhi enjin carian google.

  • E-commerce ini dilengkapi sistem pembayaran yang bersistematik.

  • Mempunyai sistem penghantaran produk yang fleksibel.

  • Mempunyai sistem yang boleh menyimpan database pelanggan. Mempunyai sistem analisis yang merangkumi aspek jualan, trafik dsbnya.

  • Sesuai untuk mereka menjual produk fizikal / digital – “unlimited” produk.

  • Anda boleh mencipta harga yang berbeza di antara pelanggan dan juga agen anda (sesuai untuk mereka yang menyediakan program AGEN DROPSHIP atau AGEN BORONG).




Lengkap. Semua dalam satu. Kedai Online dengan ciri paling hebat dan mantap!

mobile

Mobile Store

Urusniaga melalui mobile kian berkembang dari masa ke semasa. Hari ini, kebanyakan pengguna melayari dan berurusniaga di internet menggunakan gajet (mobile) sebagai medium utama. Berikutan itu, adalah sangat penting bagi setiap peniaga yang berniaga secara online memastikan bahawa kedai online mereka mempunyai paparan (interface) fleksibel yang mampu diselarikan dengan resolusi skrin gajet mobile. Pakej kami didatangkan PERCUMA dengan paparan beresolusi gajet seperti iPad, iPhone, Android dan semua jenis telefon pintar dan tablet.

Template Ecommerce Yang Berkualiti Tinggi

Memiliki sebuah kedai online yang cantik dengan design yang berkualiti tinggi bukan lagi satu perkara mustahil. Kami menyediakan template ecommerce yang berkualiti tinggi, fleksibel dan boleh diubah suai mengikut citarasa anda. Kini, setiap orang bakal mempunyai kedai online dengan paparan unik yang tersendiri.template

Search engine Optimization (SEO)

Sistem ecommerce kami dirangka dengan fungsi mesra SEO. Ia dioptimum dan dikemaskini oleh pakar-pakar bagi memastikan struktur sistemnya mesra SEO sekaligus memberi kelebihan kepada anda mengatasi para pesaing dalam usaha merebut kedudukan tertinggi enjin carian.

seo

tool

Alat Pemasaran Terhebat

Sistem kami juga dipasang bersama alat-alat pemasaran yang terbaik seperti diskaun dan kupon, baucer, newsletter, sistem affiliate, mata ganjaran dan lain-lain. Ia memberi kelebihan kepada kedai online anda berbanding yang lain.


 

 

7 Manfaat Buat Anda Sebagai Penjual Produk
di Internet


packing

Sesuai Untuk Mereka Yang Menjual Produk Fizikal dan Digital

Kedai Online ini amat sesuai bagi mereka yang menjual produk-produk fizikal dan digital yang mempunyai pelbagai jenis pilihan dalam satu-satu masa. Contohnya anda yang menjual baju, tudung, kasut, aksesori fesyen, makanan kering, buku, gajet elektronik, ebook atau apa sahaja produk yang anda tawarkan mempunyai lebih daripada 1 jenis. 

online-shopping

Automasi Proses Tempahan – Buat Jualan Sambil Tidur!

Ya, dengan laman e-Commerce, tak mustahil walau anda tidak berada depan komputer dan tak online pun, jualan anda tetap boleh masuk! Ini kerana sistem laman Kedai Online dilengkapi dengan sistem Borang Tempahan termasuk kos postage penghantaran yang perlu pelanggan anda bayar.

Mereka turut akan menerima invois dan resti pembayaran melalui email sahaja sebaik sahaja mereka pilih produk yang ingin dibeli secara automatik!

brand

Pelanggan Lebih Percaya Untuk Berurusan Dengan Anda

Di samping anda mampu bina jenama anda sendiri dengan adanya Kedai Online, secara tidak langsung bakal prospek anda akan lebih percaya & yakin untuk berurusan dengan anda secara maya.

Anda mampu tingkatkan kredibiliti anda dengan adanya sebuah laman Kedai Online Dot Com berbanding hanya jika anda mempunyai Blogshop yang boleh dibina secara percuma.

opencart_electronics_opc032

Mudahkan Pelanggan Anda Lihat Produk Anda

Anda boleh letakkan imej-imej produk anda daripada pelbagai sudut yang anda ambil di Kedai Online anda dengan lebih tersusun, teratur dan profesional. Dengan adanya fungsi ‘gallery album’, ia memudahkan prospek anda untuk lihat lebih jelas pelbagai pilihan produk anda.

inventory_management-300x30

Pengurusan Inventori Yang Menyenangkan

Di laman Kedai Online anda, anda dengan mudahnya pada bila-bila masa boleh update stok produk terkini yang anda ada di tangan. Tak perlu pening-pening tiap kali perlu jawab soalan prospek anda secara SMS atau email hingga menggangu waktu tidur tengah malam anda. Di laman Kedai Online anda, prospek anda dengan jelas boleh lihat status stok terkini.

Mereka turut akan menerima invois dan resti pembayaran melalui email sahaja sebaik sahaja mereka pilih produk yang ingin dibeli secara automatik.

feature-icon-report

Jimat Masa & Kos Pemasaran, Sistem Laporan Terbaik

Dengan adanya laman web Kedai Online e-Commerce, anda boleh jimatkan lagi memberikan respon kepada prospek anda. Jika mereka bertanyakan cara-cara tempahan atau stok, berikan sahaja link direct ke web Kedai Online anda yang profesional.

Selain itu, ketika anda melakukan pemasaran di Facebook, dengan mudah anda post kan sahaja link ke web e-Commerce anda ketika anda buat Wall Post Status Update, Friends atau Fans anda akan tahu anda ada menjual produk-produk anda tersebut. Laporan jualan yang disediakan memudahkan anda untuk memantau kedudukan jualan anda.

email-marketing-icon

Tangkap’ & Buat Untung Dengan Database Pelanggan


Jika anda pernah dengar, ramai Guru Pemasaran pernah menyebut, database ialah mesin ATM anda! Ya, memang istilah ini tepat sekali. Kos pemasaran untuk dapatkan jualan daripada prospek baru jauh lebih mahal berbanding anda dapatkan jualan daripada pelanggan yang pernah membeli daripada anda.

Sistem laman web e-Commerce lazimnya disertakan sekali dengan fungsi untuk menyimpan data-data pelanggan anda. Anda boleh hubungi mereka pada bila-bila masa untuk menghebahkan promosi jualan yang anda langsungkan.

 

 Capailah matlamat kewangan anda dengan hanya memerlukan sedikit usaha. Kami di 1MalaysiaBiz akan membantu anda sedaya upaya bagi mengerakkan jualan anda melalui pelbagai kaedah yang telah kami sediakan.

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

Kedai Online Kedai Online Kedai Online Kedai Online

 

 Harga Pakej Kedai Online AIO




     
 
Silver Gold Platinum
RM1500 RM900   RM3500 RM1500   RM12500 RM3500  
 (For Lifetime Prices)  (For Lifetime Prices)  (For Lifetime Prices)
General Features
FREE Domain (.COM/.NET/.BIZ) - 1 year FREE Domain (.COM/.NET/.BIZ) - 1 year FREE Domain (.COM/.NET/.BIZ) - 1 year
No Custom Made on Website Small custom on website Small custom on website
Ready Design Customer can choose design Customer can choose design
FREE FanPage FREE FanPage + Timeline Design FREE FanPage + Timeline Design
5 Email Account 10 Email Account Unlimited Email Account
Standard Contact / Enquiry Form Standard Contact / Enquiry Form Standard Contact / Enquiry Form
Payment Gateway / Paypal / Bank Transfer / Standard CheckOut Payment Gateway /  Paypal / Bank Transfer / Fast Checkout Payment Gateway /  Paypal / Bank Transfer / Fast Checkout
Free 10 product entries (Unlimited Product) Free 20 product entries (Unlimited Product) Free 40 product entries (Unlimited Product)
Unlimited pages Unlimited pages Unlimited pages
Special Features
Basic + Mobile Commerce Basic + Mobile Commerce Basic + Mobile + FB Commerce + Android Apps
2 Slider Banner 3 Slider Banner 5 Slider Banner
Unlimited menu Unlimited menu Unlimited menu
Unlimited Products / Sub Products Unlimited Products / Sub Products Unlimited Products / Sub Products
Employee Management Module Employee Management Module Employee Management Module
Search Engine Optimization (SEO)
Seo Friendly Url Seo Friendly Url Seo Friendly Url
Customized Page Title, Meta Description, Meta Keyword Customized Page Title, Meta Description, Meta Keyword Customized Page Title, Meta Description, Meta Keyword
Google Sitemap Generator Google Sitemap Generator Google Sitemap Generator
Onpage Search Engine Optimization Onpage Search Engine Optimization Onpage Search Engine Optimization
Integrated Social Media
Facebook & Instagram Facebook & Instagram Facebook, Instagram & Whatsapp
Display Facebook Album  Display Facebook & Instagram Album  Display Facebook & Instagram Album 
Facebook Timeline News Facebook Timeline News Facebook Timeline News & Blog
Shipping Method
Pos Laju / Pos Malaysia Pos Laju / Pos Malaysia Pos Laju / Pos Malaysia
Weight Based Shipping Weight Based Shipping Weight Based Shipping
Flat Rate Shipping Flat Rate Shipping Flat Rate Shipping
Add-On 
DISCOUNT Sign Up as Vendor at www.orishope.com FREE Sign Up as Vendor at www.orishope.com FREE Sign Up as Vendor at www.orishope.com
FREE Video Tutorial Support FREE Video Tutorial Support FREE Video Tutorial Support
FREE Coaching & Mentoring FREE Coaching & Mentoring FREE Coaching & Mentoring

       

 

Description: C:\Users\AMINCY~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\02\clip_image019.gif

Apa Yang Anda Perolehi ?

 

·         Sistem Kedai Online ini amat sesuai untuk semua golongan tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, suri rumah, pekerja sepenuh masa, pesara mahupun seorang usahawan sepenuh masa.

 

·         Apa yang anda perolehi ialah:

  • Sistem Kedai Online All in One (e-Commerce + Mobile + Facebook + Instagram + Whatsapp).
  • Rekabentuk Kedai Online yang cantik dan menarik.
  • Panduan, khidmat sokongan kelas bimbingan percuma teknik pemasaran, jualan, reka grafik, pengiklanan, pengurusan perniagaan dll.
  • Group khas untuk tujuan bimbingan.
  • PERCUMA tips perniagaan dan pemasaran
  • PERCUMA sofware & online business tools
  • PERCUMA singup as vendor di marketplace Orishope.com
  • DISKAUN 10% untuk percetakan di JomPrint.my
  • DISKAUN 10% untuk semua produk di 1MB.my


Masih Ragu-ragu Nak Buat Tempahan Perkhidmatan Kami?

bisnes


Kami Berikan Jaminan Pulangan Wang!

37

Dengan setiap tempahan perkhidmatan pemasangan Kedai Online ini daripada kami, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% dalam masa 30 hari. Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh pembelian anda, anda masih tidak berpuas hati dengan kualiti hasil kerja Kedai Online kami, kami dengan rela hati pulangkan wang anda. Sememangnya segala apa yang kami janjikan mengikut setiap pakej yang anda ambil akan kami kotakan.

Daftar Web


Cepat daftar sekarang sebelum harga dinaikkan. Anda akan terus dapat menjual secara online atau offline. Anda juga akan dimasukkan ke group support dan boleh bertanya jika ada sebarang masalah. Berbeza jika anda hanya belajar dari ebook, video tutorial yang tiada panduan dan bimbingan jika menghadapi sebarang masalah. Malah anda turut berpeluang mendapat teknik pemasaran internet secara PERCUMA!

 

Anda tak perlu pening-pening lagi..hanya modal sedikit seperti ini anda sudah mampu menjana ribuan ringgit dalam perniagaan anda. Kos ini memang tak berbaloi untuk kami caj. Niat kami untuk bantu jimatkan kos anda serta memastikan anda berjaya dalam perniagaan yang diceburi serta mampu menguruskan perniagaan online sendiri pada masa akan datang.

 

Sistem Kedai Online yang kami cipta ini merupakan antara sistem yang terbaik di dunia dan banyak digunapakai oleh syarikat besar di luar negara. Sekiranya anda memerlukan pelajaran secara praktikal, sila hubungi pihak kami. Terima kasih.

"Bersama Memajukan Ekonomi Usahawan Mikro Malaysia"

 


"Bersama Memajukan Ekonomi Usahawan Mikro Malaysia"



 

Salam kejayaan dari kami,

1mb

 

1MalaysiaBiz (1MB) www.1malaysiabiz.my

Program Latihan Perniagaan Online Usahawan Mikro Malaysia

9-1, Jln Putra 6, Taman Putra Kajang, 43000 Kajang, Selangor.

Rakan strategik 1MB: Orishope Global Sdn Bhd, Sinar Media Solution, KSHA Management Services

 

 

 

Description: C:\Users\AMINCY~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\02\clip_image041.png

 

No. Tel/Whatsapp: 014-227 8845 / 013-3070 915

Email: sales[at]1mb.my

FB Fan Page: www.facebook.com/1MalaysiaBiz

Website: www.1mb.my


CATATAN: Kami di 1MalaysiaBiz bermatlamat membantu usahawan tempatan menceburi perniagaan di Internet. Ia juga dirancang supaya pada masa akan datang menjadi sebuah pusat perniagaan online yang mempunyai rangkaian kepada pelbagai bidang perniagaan di seluruh negara dan memastikan usahawan mampu menguruskan Kedai Online sendiri yang bertaraf profesional. 1MalaysiaBiz turut menjalinkan usahasama dengan syarikat-syarikat utama di Malaysia dan juga luar negara bagi menyediakan perkhidmatan dan produk yang menyeluruh terutama berkaitan ICT.